De huidige maatschappij verandert snel en stelt hoge eisen aan haar jongeren en volwassenen. Mensen kunnen door emoties waar ze niet direct een antwoord op hebben druk en stress ervaren.
                                        puber energie

Als puber (of adolescent) zit je hoofd vol met school, muziek, sport, vrienden, ouders en wat nog meer. Je bent volop in ontwikkeling en dat voel je aan alles. Je lichaam, je gevoelens, je denkpatronen. Alles verandert. Soms gaat het rustig en gelijkmatig, op het andere moment schokt en beeft je hele wereld.

                                                                                      nieuwe tijd

Er kan van alles gebeuren. Dingen waar je zelf soms wel en soms niets aan kunt doen. Zoals bijvoorbeeld een echtscheiding van je ouders, ruzie met je vriend(in), je bent iets te ver gegaan met drank of drugs en het kan mis gaan op school. Leren, sporten, agenda inplannen, vrienden, toetsen en allerlei medeleerlingen en leraren waar je soms niets mee kan.

                                            uitdaging

Soms gaat het niet alleen om je eigen emoties maar ook de emoties van je vrienden of van de volwassenen waar je mee te maken hebt. Hoe pak je dit aan? En wel zodanig dat het begrijpelijk blijft. Het leven duwt je soms in een richting die je niet zelf zou kiezen. Hoe moet je in hemelsnaam als kind met al deze emoties omgaan?

                                               kiezen

Wat er gebeurt in je leven kun je niet kiezen, waar je wel zelf een keuze in hebt is de manier waarop je met een situatie omgaat. En daar kunnen wij jou bij helpen!  Hoe? Op jouw manier, dat is de enige manier waarop wij jou kunnen helpen! 

puber-tijd & omgeving

“het lijkt wel alsof ik altijd moe ben tegenwoordig!”

“nee, ik wil niet gezellig met jou naar de stad mama! Ik ga lekker met mijn vriendinnen!”

“Hoe vroeg moet ik thuis zijn? Ech nie!”